Pàgines

Arxiu

dilluns, 9 d’octubre del 2023

28a Diada del Soci. Ballada amb la Cobla Sabadell. Dinar de Germanor i Concert amb la Neus Mar i Emilio Sánchez. Premi al Mèrit Sardanista 2023 Simón Saura Conesa

Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell i Francesc Manaut van fer entrega del premi al Mèrit Sardanista 2023 a Simón Saura. També va assistir a l'acte Carles de la Rosa regidor de cultura, posteriorment es va fer entrega de les distincions als socis que han arribat als 25 i 50 anys d'antiguitat a la nostra entitat.

Simón Saura Conesa, activista de moltes entitats culturals de Sabadell, lluitador veïnal, viatger i militant del Partit Socialista de Catalunya, sent regidor del nostre Ajuntament del 1979 al 1999.

Lector emperdreït i escriptor prolífic de libres, n'ha escrit més d'una vintena, las majoria relacionats amb la vida real de Sabadell i molts articles d'opinió als diaris.

Ballador de sardanes des dels anys 50, soci actiu de Sabadell Sardanista assitint a molts dels actes que organitzem, ballades i concerts i és un participant actiu a les Asemblees General de Socis.

Col·laborador habitual del butlletí de l'Aplec i l'any passat pel nostre 75è aniversari va publicar el llibre "Portaveu i d'altres publicación" amb una recopilació de la nostra revista "Portaveu" al llarg de tots aquests 75 anys.


La Diada del Soci va començar amb la ballada a càrrec de la Cobla Sabadell, durant el descans es va fer el ja tradicional vermut per a tots els assistents a ballada.


Tot i la forta calor hi va haver una bona assistència de dansaires

         Clica aquí per veure les imatges

Neus Mar i Emilio Sànchez en plena actuació