Pàgines

Arxiu

diumenge, 3 d’octubre del 2021

ACF Sabadell Sardanista, Diada del Soci 2021

Un moment de la ballada amb la Cobla Sabadell

Els socis guardonats


El Cantant solsonès Marc Anglarill


Per fi els de Sabadell Sardanista hem pogut celebrar la Diada del Soci, això sí, amb les restriccions del Procicat.

Al matí la Cobla Sabadell ha encetat la Diada, amb una ballada celebrada a la plaça Lluís Subirana, interpretant sardanes de Manel Saderra i Puigferrer, Anna Abat, Jordi Paulí, Ricard Viladesau, Carles Rovira, Jordi León, Jaume Bonaterra, Ramon Vila i una sardana especial de Tomàs Gil i Membrado dedicada al que va ser dansaire de la Colla Espigues Daurades Benet Romero per la seva recent defunció.

Ja a la tarda s’ha celebrat a l'Hotel Urpí el tradicional dinar de germanor. Tot seguit el regidor de cultura Carles de la Rosa i el president de Sabadell Sardanista Francesc Manaut han lliurat les distincions als socis que han assolit els 25 i 50 anys d'antiguitat, posteriorment, també s’han lliurat els premis al mèrit sardanista a la Cobla Contemporània i a l'Escola Nostra Llar.

Ja per a finalitzar la Diada, el Cantant Marc Anglarill ha fet la presentació del concert The Crooner, amb una primera part amb música dels millors artistes de jazz clàssic, i una segona part, un petit repertori de música catalana, tot plegat ha fet gaudir al públic assistent.

                 Clica aquí per veure les imatges