Pàgines

Arxiu

dilluns, 3 d’octubre del 2022

Diada del Soci

 Tot i haver entrat a la tardor, semblava realment que estàvem a ple agost, poques ombres hi havien a la Plaça de Lluís Subirana. Tot i així el públic i els dansaires no es van voler perdre la ballada protagonitzada per la Cobla Sabadell.

Entre el programa ofert, cal destacar les dues sardanes dedicades a la Colla Sabadell, la primera d’en Jordi Molina, “La Sabadell més que una colla” i “Colla Sabadell” d’en Carles Santiago. Al descans de la ballada, es va oferir per part dels membres de la nostra entitat el tradicional vermut. Acabada la ballada, la festa va continuar amb el dinar de germanor celebrat a l'Hotel Urpí.

Seguidament, a l'acte central de la Diada del Soci, es van lliurar les distincions als socis que han aconseguit els 25 i 50 anys d'antiguitat i el premi al Mèrit Sardanista.

Entre els guardonats que van poder assistir a l'acte es trobaven, amb 25 anys a la nostra entitat: Josep Santamás, aquest guardó va ser recollit per Maria Rosa Cucurull,  i Francesc Manaut, amb 50 anys: Concepció Junqué, Maria Dolors Paumiola i Francesc Vila aquest guardó va ser recollit per Carme Folch.  Àngel Muñoz va rebre en nom de la Colla Sardanista Sabadell el guardó al Mèrit Sardanista. Van fer entrega dels trofeus en  Carles de la Rosa Regidor de Cultura i Francesc Manaut President de Sabadell Sardanista.

L'últim acte de la Diada va ser el concert per a tres flabiols a càrrec de Bernat Castillejo, Isabel Gregori i Josep Llauradó.