Pàgines

Arxiu

dilluns, 12 d’octubre del 2015

DIADA DEL SOCI DE SABADELL SARDANISTA

El passat diumenge Sabadell Sardanista celebrà la Diada dedicada als seus socis, al matí al Santuari de la Salut i al migdia i tarda al Hotel Urpí. Els actes varen començà amb una missa al Santuari oficiada pel nou mossèn, on a més d’uns pregàries pels sardanistes, s’oferí un ciri i un ram de flors a la Verge, i al acabar la cobla Sabadell tocà la sardana “Pregària” d’en Ramon Serrat. A Continuació a l’esplanada la Cobla oferí una ballada de sardanes i a la mitja part l’Entitat obsequià als socis i simpatitzants un vermut, gentilesa de diverses cases comercials.
La festa es traslladà a l’Hotel Urpí amb un dinar amb una seixantena de persones, a la sobretaula, a més d’uns obsequis pels assistents,  es lliuraren amb la col·laboració de la nova regidora de Cultura,  Montserrat Chacon, les distincions als socis que han assolit els 25 i 50 anys d’antiguitat, també s’han concedit dos escuts honorífics a La Pepita Gil i Rosa Capdevila per la seva col·laboració envers l’Entitat i el Premi al Mèrit Sardanista 2015 a Josep Maria Serracant i Clermont, que per motius familiars no ha pogut assistir i el lliurament s’efectuarà en el Concert al Teatre Principal al mes de desembre.

L’acte es tancà amb un concert del Grup Sant Jordi, format per en Carles Santiago tocant l’acordió i veu i Lluís Alcalà a la tenora i flabiol.