Pàgines

Arxiu

diumenge, 17 de febrer del 2019

Malgrat el canvi d'ubicació, la ballada d'aquest matí amb la Cobla Sant Jordi, i que ha estat dedicada a la Colla Sabadell, ha estat tot un èxit

Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona


Gran èxit en la ballada de Sabadell Sardanista, dedicada a la Colla Sardanista Sabadell pel desè aniversari de la seva reaparició. 



Hi havia dubtes sobre l'assistència de balladors en aquesta audició, atès que a última hora es va canviar el lloc habitual on es fan les ballades l'emplaçament de la ballada, la plaça Dr. Robert, estava ocupada per la celebració del centenari de la Colla de Sabadell, un grup d'intel·lectuals que durant a els anys 1920 van revolucionar el panorama cultural sabadellenc. 

Malgrat el canvi d'ubicació la plaça Marcet ha quedat petita, la Cobla Sant Jordi, l'aniversari de la Sabadell i el bon temps, ha fet que com he dit al principi, la ballada d'avui ha estat tot un èxit.

Recordeu, que per al dia 3 de març la ballada la dedicarem al Dia de la dona, amb la Cobla La principal de la Bisbal, també al mateix lloc d'avui, plaça Marcet a dos quarts de dotze.


La plaça Marcet plena de gom a gom

Vermut oferit per la Colla Sardanista Sabadell a tots els assistents

Colla Sabadell